Els Fresitas tastem les millors braves del centre de Sabadell

Vam pensar que una activitat interessant i amb molt de salseig, seria probar algunes de les patates braves dels bars del centre per comparar-les i valorar quines eren les millors. Així que els Fresitas vam decidir provar quatre bars, el Toc al 2, l’Urpí, Belles Arts i La Motta. 

TOC AL 2:

El primer bar que vam voler provar i el que ens quedava més a prop de l’institut va ser el Toc al 2, ubicat just davant del mercat central. Les patates braves, sincerament, ens van agradar molt. Aparentment no semblaven congelades, però al provar-les, creiem que eren patates de bona qualitat però que estaven congelades prèviament. La salsa que les acompanyava estava molt ben feta, encara que potser n’haguéssim agraït una mica més de quantitat.

Fotografia de les braves del Toc al 2, feta pels Fresitas

La relació qualitat preu va ser una mica elevada, ens van costar 4’95€ per una ració no gaire gran.  Parlant de l’espai, està molt ben distribuït i és molt ampli i acollidor, generalment, a les tardes hi trobem gent de totes les edats i especialment els caps de setmana està sempre ple. El servei va ser correcte, tot i que al ser un hora poc concorreguda pot ser que ajudi, tot i així vam haver d’anar a demanar nosaltres a dintre del bar.

URPÍ:

Després vam anar a provar les patates braves a l’Urpí, ja que no ens quedava gaire lluny del Toc al 2. A l’estar en un lloc molt concorregut, sentíem bastant soroll dels cotxes i de la gent que hi passava. Primer volíem anar a la terrassa que hi ha dalt de l’hotel, però a l’hora del vermut estava tancada i allà ens van dir que obrien a partir de les cinc de la tarda. No van trigar ni cinc minuts en portar-nos les braves, que ens van valdre 4’20€. Parlant de quantitat preu li posem molt bona valoració perquè la quantitat era molt considerada, però en provar-les, es notava que eren patates congelades. Les patates braves estaven acompanyades amb dues salses diferents, i només podem dir que la barreja entre elles deixava molt a desitjar, una d’elles era maionesa, mentre que l’altra era molt semblant a la salsa de tomàquet.

BELLES ARTS:

Més tard vam decidir anar al Belles Arts, un bar molt popular al centre de Sabadell, al costat de la plaça de l’Àngel. Un bar atractiu on molts joves de l’escola industrial hi passem les tardes prenent un cafè i xerrant. En aquest bar hem tastat les patates braves, un dels plats més demanats, el qual té un preu de 4,10 €. Venen acompanyades d’una salsa brava boníssima, la ració que posen és bastant petita, però la qualitat és bona. La valoració que ens emportem és positiva, tot i que opinem que les patates són congelades pel sabor, textura i forma que tenen. Així que, el Belles Arts, ofereix un bon servei, però les braves no són la seva especialitat encara que són molt bones, genials per fer el vermut amb els amics

LA MOTTA:

L’últim bar on vam anar va ser La Motta, un bar ubicat al centre de Sabadell, darrere del campanar. És un bar amb un toc modern, molta lluminositat i cal destacar que és un bar de nit. En el bar de La Motta, vam tastar les patates braves, ens van servir una quantitat generosa de patates que es notava que eren fetes per ells, amb una salsa picant que contrastava molt bé amb la salsa brava. Nosaltres us recomanem molt el bar La Motta, hi tornaríem, ja que ens vam quedar amb ganes de provar més de les seves tapes. Recomanem molt aquest bar, s’hi està molt bé en ell i pots passar un temps agradable menjant i per un preu assequible. En conclusió, és un molt bon lloc per anar a fer el vermut, però nosaltres us recomanem que demaneu alguna altra tapa a l’Urpí.