Una herència en joc

Títol: Una herència en joc

Autora: Jennifer Lynn Barnes

Editorial: Molino

Data de llançament: 17/03/2022

Pàgines: 448

La trama d’aquesta novel·la segueix la vida d’Avery, una adolescent que, després de la mort de la seva mare, es troba amb una gran sorpresa: Tobias Hawthorne, un dels milionaris més rics de Texas, la nomena com a l’hereva dels seus béns, la seva fortuna i la seva mansió, sempre que hi visqui durant un any. Durant la seva estada a la mansió Hawthorne, Avery ha d’aprendre a comportar-se com una milionària i descobrir el perquè de l’herència, però també ha de resoldre tots els puzles i endevinalles que el senyor Hawthorne va deixar per tota la casa. Els germans Hawthorne, enigmàtics i perillosos, tampoc no li ho posen fàcil.

La trama enganxa des del primer moment i és divertida i entretinguda, gràcies a les endevinalles i puzles que la protagonista ha d’anar resolent. És interessant veure com una completa desconeguda rep una herència i descobrir els secrets que s’amaguen al voltant del perquè Tobias Hawthorne va decidir deixar la seva fortuna a Avery.

Els personatges estan molt ben construïts, especialment la protagonista, Avery, que és una noia que, tot i les dificultats que ha tingut al llarg de la vida, lluita per assolir els seus somnis i enfrontar-se als reptes que li van sorgint al llarg de la trama. Els germans Hawthorne també són personatges ben definits, amb diferents personalitats i secrets que van sortint a la llum a mesura que avança la història.

En resum, Una herència en joc és una novel·la que combina misteri, intriga i aventura, amb personatges ben construïts i una trama que enganxa des del principi fins al final. Una obra altament recomanable per als amants del gènere de la novel·la juvenil i misteri.

Núria Rodríguez Rodríguez

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *