AL FINAL MUEREN LOS DOS

FITXA TÈCNICAImagen que contiene Calendario

Descripción generada automáticamente

Autor: Adam Silvera

Editorial: Puck

Data de llançament: 07/05/2018

Nombre de pàgines: 352

«Al final mueren los dos» és un llibre escrit per Adam Silvera, un autor nord-americà que ha rebut nombroses crítiques positives pel seu treball anterior, «Recuerda aquella vez». Publicat el 5 de setembre de 2017, aquesta obra tracta temes com la mort, els traumes del passat, l’amor i l’acceptació de la vida.

La història se situa en un món on la mort es pot predir, i els protagonistes Mateo Torrez i Rufus Emeteiro es coneixen el seu últim dia de vida. Malgrat venir de mons diferents, formen una relació intensa que potser hagués pogut convertir-se en una parella en circumstàncies diferents.

El llibre destaca per la seva representació de la comunitat LGTB+, així com per la connexió que els lectors poden establir amb els personatges, les seves emocions i les seves reaccions davant de la seva mort imminent. El desenllaç de la història pot fer plorar a qualsevol, ja que és difícil no sentir-se identificat amb la por i l’ansietat que experimenten els protagonistes.

«Al final mueren los dos» és una obra que pot fer que el lector apreciï més la vida i la importància de viure-la al màxim. En general, és un llibre que es quedarà gravat al cor dels lectors per la seva profunditat i la seva capacitat per fer reflexionar sobre la vida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *