Mural d’avatars a l’Industrial per Nadal!

S’apropen les festes de Nadal i aquest any volem fer una nova proposta per guarnir el centre: el muntatge d’un mural que servirà per decorar l’entrada del centre i podrem divulgar a les xarxes del centre. 

Un cop acabat el mural podrem gaudir d’una decoració nadalenca i personalitzada amb els avatar de cada un dels alumnes i professors de l’escola. Per poder arribar a les famílies i amics, utilitzarem el nostre Instagram: Instagram de l’Industrial! Cliqueu aquí!!. Allà hi haurà totes les novetats sobre el mural i altres activitats nadalenques que realitzarem.

Com ho farem?

Demanem la col·laboració de tots els alumnes i professors de l’Escola Industrial. Mitjançant la mateix web (https://mangatar.framiq.com/es/) crearem el nostre avatar, intentat que sigui el màxim de semblant possible a nosaltres. 

Entreu a la pàgina web, dissenyeu el vostre avatar i descarregueu-vos-el. L’adjuntareu a la tasca del Classroom que hem creat, per poder accedir a la classe haureu rebut un Gmail amb l’enllaç i el codi corresponent. Podeu posar-vos-hi motius nadalencs, però tingueu en compte que la imatge es retallarà i, per tant, no ha d’haver-hi fons.

Com crear el teu propi avatar:

Per crear el nostre avatar, començarem escollint com volem que sigui la nostra cara, tant la forma, com el to de pell. Després haurem de triar com seran els ulls, les celles, el nas, i la boca. 

A continuació, haurem de triar el tipus i el color de cabell i també, si volem que el nostre avatar tingui bigoti o estigui maquillat.

A part d’escollir-li també la vestimenta, podem afegir-li complements, com en aquest avatar que hem fet com a exemple, que porta un barret de nadal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *