Wakaso, perquè és la discoteca que més agrada i polèmica crea

Tots i totes coneixem «la discoteca del Vallès», Waka Sabadell. Aquesta està situada a la zona hermètica de Sabadell, i, tot i semblar que és una novetat, aquest local porta funcionant des de l’any 1995, quan era conegut com a Àrea Concor -aquí us enllacem la música que va sonar el dia del seu tancament- i originàriament Concor al carrer Sant Cugat. Waka com a tal porta vigent des de l’any 2015. Com tot, té els seus pros i els seus contres, i nosaltres, com a clients més o menys habituals, els podem argumentar.

En primer lloc, Waka és l’únic local d’oci nocturn de què disposa Sabadell, per tant, tots els joves de la localitat que volem sortir de festa a una discoteca, si no volem haver de desplaçar-nos amb transport públic o en cotxe, és l’única opció de la qual disposem.

En segon lloc, l’historial de reputació d’aquest local en l’àmbit legal i moral no és gaire bo. Ha rebut queixes, multes i creat polèmiques per racisme, masclisme, falta de vigilància i contractacions il·legals.

En segon lloc, l’historial de reputació d’aquest local en l’àmbit legal i moral no és gaire bo. Ha rebut queixes, multes i creat polèmiques per racisme, masclisme, falta de vigilància i contractacions il·legals.
En aquest enllaç es pot veure un vídeo de com van enderrocar una paret de la discoteca per poder entrar per reivindicar les actituds racistes dels treballadors a Sabadell un divendres.

En primer lloc, Waka és l’únic local d’oci nocturn de què disposa Sabadell, per tant, tots els joves de la localitat que volem sortir de festa a una discoteca, si no volem haver de desplaçar-nos amb transport públic o en cotxe, és l’única opció de la qual disposem.

En segon lloc, l’historial de reputació d’aquest local en l’àmbit legal i moral no és gaire bo. Ha rebut queixes, multes i creat polèmiques per racisme, masclisme, falta de vigilància i contractacions il·legals. En aquest enllaç es pot veure un vídeo de com van enderrocar una paret de la discoteca per poder entrar per reivindicar les actituds racistes dels treballadors.

Tot i els problemes públics, Waka és molt popular entre el jovent. Quan la gent hi va normalment s’ho passa genial i gairebé sempre diuen que volen repetir: bona música, un gran espai amb terrassa ben decorat i un preu bastant assequible són els principals motius per als quals la població jove de Sabadell i els seus voltants assisteixen a aquesta històrica discoteca.

Així doncs, pensem que per molt que sorgeixin males opinions de Waka Sabadell i notícies que no afavoreixen al local, el jovent com nosaltres hi continuarà anant perquè és un dels pocs locals que queden aquí a Sabadell on per molt que hi hagi males notícies continuarem fent el que ens diverteix. No diem que sigui el que és més correcte, de fet, segurament seria més segur no anar-hi, però pensem que hem d’aprofitar, ja que, venim d’èpoques difícils com la pandèmia.