Torna el llaminer a Sabadell !

S’aproximen les festes nadalenques, i a Sabadell ja es nota. Tot el passeig està sent decorat amb la finalitat de què tots els ciutadans de Sabadell puguin gaudir unes meravelloses festes. En el passeig han instal·lat escultures i llums, però el que de veritat il·lumina la ciutat és el calendari d’advent de l’ajuntament, però aquest no tindria gens de gràcia si no fos pel personatge que dona vida a Sabadell, el llaminer, un alegre i còmic personatge que fa riure i impressiona a grans i petits amb els seus contes i les seves coreografies.

Amb un bastó de sucre i un barret ben llarg, vestit amb tonalitats de sucre, el Llaminer unes de les figures nadalenques estrella de Nadal a Sabadell sortirà a obrir cada dia la finestreta. 

Per contar les històries l’ajudarà l’enorme calendari d’advent que està decorant l’ajuntament, cada dia de desembre hi ha una finestra amb un objecte, lloc, activitat o personatge de Nadal, i el llaminer sortirà a detallar perquè és tan important per Nadal. A més, a part d’explicar una història amb molta gràcia canta una cançó molt divertida, cada dia és la mateixa així que t’animo a aprendre-te-la i poder anar davant de l’ajuntament a cantar amb ell. 

Per no parlar del preciós espectacle de llums. Cada tarda, a les 18.30h, aquest personatge aconseguirà captar l’atenció de centenars de persones mentre amenitzava el moment d’encendre el llum del dia corresponent al calendari nadalenc

A banda, sortirà a xerrar amb els sabadellencs i saludar els més petits entre les paradetes de la Fira de Santa Llúcia. Gràcies al llaminer, Sabadell s’està convertint en un punt turístic per les èpoques de Nadal, ja que aquest crida l’atenció dels més petits i gràcies a ell la plaça de l’ajuntament s’omple de tota mena de públic. 

Espectacle del Llaminer el Nadal de 2021

Per tant, si ets de Sabadell o dels voltants i t’agradaria gaudir d’un espectacle tant familiar, divertit i musical com ho és el del llaminer, et convidem a venir i a disfrutar de la nostra ciutat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *