De joc en joc , i tiro perquè em toca

Si sou amants de les tardes de jocs de taula, aquests d’aquí no us deixaran indiferents. Us assegurem que són la millor opció per passar una bona tarda amb els amics, on no hi faltaran els riures, les traïcions i fins i tot les baralles! Animeu-vos i no us perdeu la diversió!

Si us agraden els jocs ràpids, on s’ha de ser àgil amb les mans i la ment, Jungle Speed és el joc ideal per vosaltres. Aquest joc de la marca Asmodee, on hi poden jugar fins a 8 jugadors, consta de setanta cartes i un tòtem, i tot i que només té aquests dos senzills elements, no us aborrireu pas a l’hora de jugar.

Un cop s’han repartit les cartes a parts iguals entre tots els jugadors, l’objectiu del joc és quedar-se sense les cartes que tens, tirant-ne una cada cop que sigui el teu torn de jugar. 

Però si fos tan fàcil el joc no tindria gràcia! Cada carta té un dibuix diferent, i els jugadors les giren fins que dues persones tenen dues cartes iguals. En aquest moment, els dos jugadors han d’agafar el tòtem situat al mig de la taula. Qui l’agafa primer guanya la ronda, i li dóna les cartes al jugador que ha perdut.

És un joc fàcil d’aconseguir, i el preu que es paga val totalment la pena. És una de les millors opcions per tenir una tarda entretinguda i passar-s’ho bé.

Tot i que les normes són senzilles, guanyar no ho és tant! 

Per aconseguir-lo, feu clic aquí.

VIRUS:

Virus és un joc que pots gaudir amb fins a 6 amics. És divertit, dinàmic i hi pots jugar tantes vegades com vulguis, que no te’n cansaràs.

En aquest joc de Tranjis Games cartes, hauràs de competir amb els teus contrincants per ser el primer en erradicar el virus del teu cos, doncs l’objectiu del joc és acabar tenint els quatre òrgans: el cervell, el cor, l’estómac i l’os, tots sans.

Hauràs de competir amb els teus contrincants per ser el primer en erradicar el virus del teu cos, doncs l’objectiu del joc és acabar tenint els quatre òrgans: el cervell, el cor, l’estómac i l’os, tots sans. Hauràs d’evitar les cartes de virus i intentar medicar els teus òrgans per salvar-los. Fins i tot podràs robar òrgans o intercanviar els òrgans malalts pels òrgans sans dels teus contrincants.

Per guanyar hauras de sabotejar als jugadors per intentar que no guanyin abans que tu.

És un joc simple però impredictible, ja fins al final de la partida no se sap segur qui guanyarà. 

Per aconseguir-lo, feu clic aquí.

HOMBRES LOBO DE CASTRONEGRO:

Asmodee ens ofereix Hombres lobo de castronegro, que és perfecte pels amants del misteri i de les rialles. Us capficareu dins una història d’un poble ple de morts, caçadors, i el més important: llops. 

Cada jugador obtindrà un rol ocult, amb el que haurà d’intentar guanyar la partida. Hi ha jugadors que tindran l’objectiu de sobreviure i enxampar els llops, però d’altres voldran acabar amb tothom per guanyar la partida.

Haureu de debatre i discutir per a decidir qui creieu que està matant al poble. I les mentides s’hi valen!

És el joc perfecte per jugar amb un grup gran d’amics, ple de traïcions i diversió. Us assegurem que cap partida serà igual que la anterior!

Per aconseguir-lo, feu clic aquí

Penseu que, de tan en tant, va bé desconnectar de les pantalles una estona. Però això no vol dir que us hagueu d’avorrir! Jugar a aquests jocs amb companyia és la millor opció.