MILLOR PEL·LÍCULES DE TERROR PER A UNA MARATÓ DE HALLOWEEN

TOP 5 TERROR I THRILLER PSICOLÒGIC

Halloween és el dia perfecte per a una marató de pel·lícules de terror a casa i moltes crispetes, sigui aquí un llistat molt variat del millor en horror dels últims 10 anys i clàssics de tots els temps.


Hereditary:

Coses estranyes comencen a succeir a casa dels Graham tras la mort de l’àvia i matriarca, que deixa en herència casa seva  a la seva filla Annie. Annie Graham, una galerista casada i amb dos fills, no va tenir una infancia massa feliç juntament amb sa mare, y creu que la mort d’ aquesta pot  fer que pasi página. Però tot es complica quan sa filla menor comença a veure figures fantasmals, que també comença a aparèixer  davant el seu germà.

Plataforma: Prime video y HBO MaxThe Conjuring:
En la dècada dels anys 70, la familia Perron va asegurar haver tingut contacte amb espíritus malvats en el seu domicili ubicat en Rhode Island. Aquestes trobades sobrenaturals foren estudiades per l’ investigador Ed Warren y per la seva esposa, la medium Lorraine Warren que es dediquen al seguiment de casos espirituals i paranormals. Ara, Carolyn, Roger Perron i els cinc filles es muden a casa dels seus somnis Harrisville, però ràpidament se’n adonen  que no són els únics habitants. Lorraine descobreix que les manifestacions estan relacionades amb l’ espíritu d’un nen i una misteriosa caixa de música que porta a la casa vàries dècades.