L’època medieval está de moda a les sèries. La casa del drac & Els anells del poder

Aquest 2022 ha sigut l’any de les sèries i les pel·lícules de fantasia. La casa del drac va arriba en agost com familiar de “joc de trons”. Els anells del poder es va estrenar un mes després el dia 1 de setembre a la plataforma de amazon prime, com a continuació de “el senyor dels anells”.

Les dues series son de grans produccions, tenen un gran cast i son interminables a l’hora de gastos, però hi ha algunes diferencies, com que els anells del poder conta amb mes temps de treball, mes personatges i mes gastos.

La Casa del Drac aquesta vegada, a segles de distància dels seus moments més decadents. La sèrie mostra el regnat dels llegendaris Targaryen, convertits en mites foscos per la seva estranya i violenta història.

A l’altra banda, Los Anillos de Poder és un projecte que intenta narrar La Segona Edat de la saga literaria de J.R.R. Tolkien.

Però quina és la millor serie segun els fans de la fantasia?

Tot i que les dues series son adaptacions medievals, son molt diferents entre si, podem confirmar que els anells de poder ha sigut molt mes acceptada per els fans, amb 25 milions de visualitzacions només al segon episodi. En canvi la casa del dragon compta amb 12 milions al segon episodi.

Per lo tant és obvi quina serie guanya, en aquest cas la gent es queda i recomana els anells del poder.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *