El Llaminer torna a Sabadell per Nadal!

Per celebrar el Nadal, un personatge màgic es presenta a Sabadell. Es diu Llaminer, vestit amb colors i dolços i amb el seu bastó de sucre i el seu barret llarg, s’encarregarà d’endolcir el Nadal a la ciutat. Des de l’1 de desembre fins al 24 de desembre, cada tarda a les 18:30, el Llaminer descobrirà quina sorpresa s’amaga darrere les finestres del calendari d’advent gegant de l’Ajuntament de Sabadell. Ho farà amb un petit espectacle de llums i música, on explicarà cada dia un conte de Nadal.

I no us penseu que els espectacles s’acaben el dia 24 de desembre, a partir del 28 de desembre nous personatges acompanyaran al Llaminer en una nova aventura: ajudar a l’estel a guiar als Reis Mags d’Orient perquè arribin a Sabadell. En aquest nou espectacle hi apareixerà l’Estel, la Fada de l’hivern, el Soldadet Trencanous, la Ballarina i el Cuiner. Cantaran i ballaran per animar la ciutat.

Veure’l és, sens dubte, una activitat ideal pels més petits (o pels no tan petits). Animeu-vos aquest Nadal a visitar al Llaminer a l’Ajuntament de Sabadell, i aprofiteu per passejar pels carrers de la ciutat, per veure les decoracions nadalenques i les llums dels carrers. El Nadal arriba a Sabadell!

Espectacle d’en Llaminer a Sabadell 2021

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *