L’HORÒSCOP

————————————————

CAPRICORN

Per als capricorns, aquesta setmana la passareu malament, ja que en l’àmbit amorós tindreu algunes decepcions, mala setmana per començar a establir contacte amb persones que no coneixes. Tot i així, aprofiteu força aquesta setmana perquè pel que fa la vostra creativitat, tindrà un increment important i ho podeu aplicar al vostre treball, institut… Tindràs bona sintonia amb virgo i aquari.

————————————————

AQUARI

Vosaltres, Aquaris, tindreu una setmana fantàstica, on pel que fa l’àmbit social, tindreu un munt d’interacció amb les persones properes, moment per iniciar noves amistats. En l’àmbit laboral seguirà tot amb normalitat exceptuant alguna sorpresa, relacionada amb alguna noticia que fa temps que estaves esperant, ja sigui negativa o positiva. En l’àmbit amorós, no es la millor setmana per establir contacte amb les persones que t’atrauen, per que et trencarán el cor.

————————————————

PEIXOS

Aquesta setmana, tíndreu un dia de sort peixos: dimarts, així que heu de aprofitar de totes les maneres possibles en tots els àmbits aquest dia. Pel que fa la resta de setmana tot anirà amb normalitat, tot i que rebreu una mala notícia relacionada amb l’àmbit laboral cap a finals de setmana, tot i així, com ja he dit, serà una setmana bastant normal, exceptuant el dimarts, que ho tíndreu tot de cara.

————————————————

ARIES

En general, per vosaltres Aries la setmana us anirá força bé, bastanta sort  en l’àmbit làboral i social. No tindreu cap sorpresa i tot us anirá seguint la normalitat. Molt bon moment per iniciar relacions, ja siguin d’amistat o amoroses, i no t’en oblidis de les ja existents, que a vegades no els hi dones el valor que mereixen. Tens por a tornar a aquella persona amb la qual no vas fer les coses bé, però si t’arrepenteixes fes-li veure, recorda que sempre és millor tard que mai. Fortes energies amb signes de foc. Dia de la sort: divendres.

————————————————

TAURE

Els Taure sou molt tossuts, quan s’us fica algo entre cella i cella no pareu fins aconseguir-ho però heu d’entendre que no sempre surt tot com un ho desitga a la primera, tot i així no penjis la tovallola i segueix amb els teus objectius que segur que els acabes aconseguint. Us espera una setmana d’alti i baixos, rodeja’t de bona companyia per superar-ho. Fortes connexions amb Capricon i Leo. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

————————————————

BESSONS

Pel que fa els estudis será una molt bona setmana per vosaltres Bessons, us sentireu realitzats i productius i és molt millor que la culpa i l’agobi de no fer les coses quan toquen, oi? Us arribarà una noticia que ja fa temps que esperaveu. Molt bon moment per gaudir de l’amor i també de les amistats en tota la seva varietat. Un pla improvisat et farà molt feliç. Bones energies amb Sagitario i Libra.

————————————————

CRANC

Pot ser que aquesta setmana estiguis una mica inquiet/a, intenta buscar suport de les persones que et rodegen, t’ajudarà moltissim. Hi ha una persona que no està fent bé les coses, vigila i parla les coses per arribar a un acord conforma el que ha passat. Els estudis/feina t’anirán bé però et falta esforçar-te una mica més. Estigues atent/a als teus somnis perquè et poden donar la clau d’alguna cosa que et preocupa. Dia de la sort: dilluns

————————————————

LLEÓ

Intenta resoldre les coses que et preocupen perquè sinó acabaràs la setmana molt estressat/da. Aquesta setmana serà molt bona per vosaltres en les relacions familiars, passaràs temps amb ells i et donaran una noticia que feia mesos que esperaves.  Dia de la sort: dissabte

————————————————

VERGE

Els verge aquesta setmana estareu estressats, aprofita per sortir una mica de la teva zona de confort. Ho necessites per veure les coses des d’una perspectiva diferent i seguir avançant. Tindràs una connexió especial amb el signe d’aigua Piscis. Dia de la sort: dimarts

————————————————

LIBRA

La setmana pels Libra estará plena d’oportunitats, set obriran moltes portes tant en l’àmbit profecional com en el personal. Has d’intentar ser una mica més obert i no tancar-te a noves amistats. Notaràs bones energies amb Balança i Aquari. No donis tantes voltes als teus sentiments i deixa’t portar més pel que diu el teu cor! Dia de la sort: 28.

————————————————