L’època medieval està de moda a les sèries. La casa del drac & Els anells del poder

.blockspare-1ba86c76-91c6-4 .blockspare-block-container-wrapper{background-color:#f9f9f9;padding-top:20px;padding-right:0px;padding-bottom:20px;padding-left:0px;margin-top:30px;margin-right:0px;margin-bottom:30px;margin-left:0px;border-radius:null}.blockspare-1ba86c76-91c6-4 .blockspare-image-wrap{background-image:}

Aquest 2022 ha sigut l’any de les sèries i les pel·lícules de fantasia. La casa del drac va arribar en Agost com familiar de «joc de trons». Els anells del poder es va estrenar un mes després el dia 1 de septembre a la plataforma d’Amazon Prime,com a continuació de «el senyor dels anells».

Les dues series son de grans produccions, tenen un gran cast i son interminables a l’hora de gastos, però hi ha algunes diferencies,com que els anells del poder conta amb mes temps de treball, mes personatges i mes gastos.

La Casa del Drac aquesta vegada, a segles de distància dels seus moments més decadents. La sèrie mostra el regnat dels llegendaris Targaryen, convertits en mites foscos per la seva estranya i violenta història.

A l’altra banda, Els Anells del poder és un projecte que intenta narrar La Segona Edat de la saga literaria de J.R.R. Tolkien

Però quina és la millor sèrie segons els fans de fantasia?

Tot i que les dues sèries son adaptacions medievals, són molt diferents entre si, podem confirmar que els anells del poder ha sigut molt acceptada per els fans, amb 25 milions de visualitzacions només al segon episodi. En canvi la casa del drac compta amb 12 milions al segon episodi.

Per lo tant és obvi quina sèrie guanya, en aquest cas la gent es queda i recomana els anells del poder.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *