L’Industrial amb el Sabadell

El passat dissabte dia 22 d’octubre, el Centre d’Esports Sabadell va aconseguir la seva segona victòria a casa de la temporada 2022/2023.

El partit es va jugar a les 19:00 al estadi municipal de la Nova Creu Alta davant al club de futbol Intercity, un equip que té seu a Alacant i que fa molt pocs anys militava a les divisions regionals del futbol València, L’equip Alacantí militava a la cinquena posició de la taula després d’haver guanyat a casa 2-1 a la jornada 8 a l’Osasuna B per 2-1, per tant, l’equip estava en zona de play-offs.

L’entrenador del CE Sabadell abans del partit a roda de premsa

L’equip arlequinat, en canvi, venia d’un molt bon partit disputat a l’Estadi Johann Cruyff davant el Barça Atlètic on el Sabadell va guanyar clarament el partit guanyant 1-4 amb una molt bona actuació de l’equip sabent remuntar i golejar ràpidament fora de casa a tot un filial del Barça on juguen jugadors de talla mundial. Tot i aquesta victòria el Centre d’Esports va acabar sortint de la zona de descens fins a col·locar-se a la dotzena posició tot i que només estava un punt per sobre que la zona de descens de la classificació.

Resum del partit del CE Sabadell

El partit va començar amb el domini total de l’equip arlequinat, tot i que l’Intercity es va avançar primer en el marcador per culpa d’un error defensiu de la defensa del Centre d’esports que va provocar un gol en contra d’un «exarlequinat»com Pol Roigé, seguidament, el Sabadell va continuar fent el seu joc i primerament va sàpiguer igualar el marcador amb una gran jugada per la banda de Moha Keita. Dos minuts després va venir la jugada «maradoniana» de Pau Víctor per a aconseguir remuntar un partit que es va posar en contra. Després, va saber aguantar els atacs del rival per acabar guanyant el partit havent millorat defensivament, ja que era una de les grans febleses de l’equip de Gabri Garcia.

Gràcies a aquesta victòria, ara mateix, el Sabadell ha aconseguit col·locar-se en la posició número 9 per sobre del Intercity, però a 7 punts del líder que és el Castelló. Tot i ser una temporada una mica decebedora pel que fa als resultats, el Sabadell continua mantenint a l’afició a prop (ha sigut de les millors entrades de la temporada, aproximadament uns 4.000 espectadors van viure de prop la victòria sabadellenca), així com les ganes d’en pròximes temporades tornar a competir per a les posicions més punteres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *