Millors pel·lícules de terror per a una marató de Halloween

Top 5 pel·lis de terror i thriller psicològic

Hereditary

Coses estranyes comencen a succeir a casa dels Graham tras la mort de l’àvia i matriarca, que deixa en herència casa seva  a la seva filla Annie. Annie Graham, una galerista casada i amb dos fills, no va tenir una infancia massa feliç juntament amb sa mare, y creu que la mort d’ aquesta pot  fer que pasi página. Però tot es complica quan sa filla menor comença a veure figures fantasmals, que també comença a aparèixer  davant el seu germà.

The Conjuring

En la dècada dels anys 70, la familia Perron va asegurar haver tingut contacte amb espíritus malvats en el seu domicili ubicat en Rhode Island. Aquestes trobades sobrenaturals foren estudiades per l’ investigador Ed Warren y per la seva esposa, la medium Lorraine Warren que es dediquen al seguiment de casos espirituals i paranormals. Ara, Carolyn, Roger Perron i els cinc filles es muden a casa dels seus somnis Harrisville, però ràpidament se’n adonen  que no són els únics habitants. Lorraine descobreix que les manifestacions estan relacionades amb l’ espíritu d’un nen i una misteriosa caixa de música que porta a la casa vàries dècades.

Call

Una assassina en sèrie que viu en el passat intercanvia trucades amb una dona que viu 20 anys en el futur i intenta canviar el seu destí costi el que costi.

US

Adelaide Wilson és una dona que torna a l’hogar de la seva infància a la costa juntament amb el seu marit, Gabe, i les seus dos fills, per a una idílica escapada estiu. Després d’un tens día a la platja amb els seus amics, Adelaide i la seva familia tornen a casa on estan passan les vacances. Quan cau la nit, els Wilson descobreixen la silueta de quatre figures agafades de la ma i el peu davant la vivenda. «Nosaltres» enfrenta a una entranyable familia estat-unidenca a un enemic tan insòlit com aterrador.

Old

És un aterrador i misteriós thriller sobre una familia que durant unes vacances en un paradís tropical, comença a percebre que la recòndita platja escollida per a relaxar-se els fa envellir ràpidament reduint tota la seva vida a un sol dia.

The Shining

La pel·lícula relata la història de Jack Torrance, un ex professor que accepta un càrrec com a vigilant d’hivern a un solitari hotel de alta montaña para ocupar-se del manteniment. Al poc temps d’haver-se instal·lat allà juntament amb la seva esposa i el seu fill, comença a patir inquietants trastorns de personalitat.

The Chainsaw Massacre

Cinc joves de la ciutat arriben a Texas per visitar la que había sigut la casa d’un familiar, ara abandonada. El que ignoren és que els veïns són una familia de psicòpates canníbals i que l’ excursió de cap de setmana es convertirà en un malson d’horror i mort.

Friday 13th

Cinc joves de la ciutat arriben a Texas per visitar la que había sigut la casa d’un familiar, ara abandonada. El que ignoren és que els veïns són una familia de psicòpates canníbals i que l’ excursió de cap de setmana es convertirà en un malson d’horror i mort.

Scream

Cinc joves de la ciutat arriben a Texas per visitar la que había sigut la casa d’un familiar, ara abandonada. El que ignoren és que els veïns són una familia de psicòpates canníbals i que l’ excursió de cap de setmana es convertirà en un malson d’horror i mort.

Nightmare on Elm Street

La trama es refereix a quatre adolescents que viuen a un carrer de la ciutat fictícia de Springwood, Ohio, que són envaïts i assassinats als seus somnis, i per tant assassinats a la realitat per un assassí cremat amb un guant de cuir afilat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *