Article informatiu del passeig

El passeig de Sabadell està situat al centre de la ciutat. Comença a la plaça d’Àngel i arriba fins la plaça Doctor Robert.
Aquest projecte porta quasi tres dècades (29 anys) en procés, hi ha hagut un seguit d’obres durant tots aquests anys i ja finalment el dia 24 de novembre de 2022 ja es poden donar per acabades.
Aquests 24 de novembre s’obrirà el passeig pels ciutadans i habitants de Sabadell.

Les obres oficials van començar el gener de 2022 i van durar fins a finals del mateix any, quan es va inaugurar oficialment als ciutadans de Sabadell.

El passeig compta amb una cimentació totalment nova en la que s’han incorporat zones verdes amb plantes i arbres. Han creat un sòl de colors a la part nord amb una entrada de metall vermell gegant. Disposa de nombrosos seients per als ciutadans i pròximament s’hi incorporarà una estrella amb llum per a Nadal a Sabadell.

El projecte va ser criticat d’igual forma en la qual va ser criticada la reforma que va tenir a principis dels 2000, quan les carreteres que connectaven la Rambla amb el Banc de Sabadell van ser reemplaçades per un lloc de vianants on poder passejar.

L’ajuntament ha decidit mantenir el carril on passen els autobusos al ser totalment necessaris i essencials per als habitants de Sabadell i el seu lliure moviment per la ciutat.

El projecte ha sigut finançat per l’ajuntament de Sabadell, que ha pagat la quantitat d’1,2 milions d’euros. És un lloc que l’alcaldessa creu especial i essencial per al turisme durant aquest Nadal, en què serà lloc amb llums i decoració atractiu per a persones dels voltants de Sabadell.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *