Voleibol, l’esport reina de l’industrial

Una nova temporada d’emocions a l’escola industrial.

L’any passat va patir la duresa de la realitat esportiva que la majoria de centres pateixen. No van aconseguir resultats i molt menys els esperats. Parlant amb l’Àngels, la directora de l’extraescolar de voleibol, ens ha regalat una estona per poder conversar amb ella.»No recordo com vam quedar, però us asseguro que no massa bé» Afirma mentre riu recordant la decebedora temporada passada. En defensa a l’escola s’ha d’afegir que era una plantilla jove i la majoria no havien jugat mai a aquest esport o era el primer cop. «És una plantilla jove, però l’any passat ja vam començar a treballar perquè en les pròximes temporades ja poguéssim tenir una base sòlida només canviant algunes coses» assegura des de secretaria amb un to totalment convençuda i optimista. 

L’equip directiu, a causa del caòtic creixement d’aquesta extraescolar, l’industrial s’ha vist forçat a fer reformes en les instal·lacions. Segons ens afirma content el professor d’educació física, en Lluís Roca, no hi ha gaires clubs de voleibol a Sabadell, i l’industrial compte amb noves instal·lacions excepcionals i una localització d’avantguarda superior a les altres escoles de la ciutat.

L’equip de l’industrial entrenant

Una nova xarxa per a poder admetre a més jugadors ha sigut l’última de les operacions de la directiva juntament amb un canvi de l’equipació que reflecteix el canvi de pensament dels jugadors, sempre mantenint la filosofia del club, entre d’altres, l’entrenador sempre ha de ser un antic estudiant de l’escola. Nova temporada, noves ambicions per a l’industrial.

Video de l’equip de voleibol de l’industrial entrenant

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *